skip to Main Content
Agentie SEO
Agentie SEO

Agentie SEO

Agentie SEO, rezultate garantate de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare. Alegerea unei agenții SEO potrivite pentru afacerea dvs. poate fi o sarcină destul de grea.

La ora actuală în România, numărul mare de opțiuni disponibile sunt în creștere. Apar poate zilnic oferte din ce în ce mai avantajoase și oamenii cred că fac alegerea potrivită.

Cu toate acestea, o agenție SEO de încredere poate juca un rol crucial în creșterea vizibilității și a traficului organic. În această secțiune vom enumera câteva sfaturi și criterii importante pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți o agentie SEO.

Agentie SEO: Ce ar trebui să știm?

Primul pas în alegerea unei agenții SEO este să înțelegeți nevoile și obiectivele afacerii dvs. Fiecare afacere din mediul online are nevoi și obiective unice. O agentie SEO potrivită va fi capabilă să ofere soluții personalizate pentru atingerea obiectivelor propuse.

De exemplu, dacă doriți creșterea traficul organic pe site-ul dvs. veți avea nevoie de o agentie SEO specializată în optimizarea pentru motoarele de căutare.

Un alt aspect important de luat în considerare este experiența și prezentarea website-ului agenției SEO. O agenție cu o experiență vastă în domeniul optimizării SEO va fi capabilă să ofere strategii eficiente și să se adapteze la schimbările constante ale algoritmilor motoarelor de căutare.

Ce criterii ar trebui să îndeplinească o agentie SEO?

În primul rând nu ar trebui să ne lăsăm păcăliți de reclamele plătite din Facebook și Google ADS. O agentie SEO cu personal specializat în optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare nu plătesc reclame.

O agentie SEO, trebuie în primul rând să își promoveze propriul website. Rezultatele experienței se pot vedea dacă sunt capabili să apară în rezultatele organice, nu în reclame plătite.

Agenții SEO cu reclame plătiteVerificați portofoliul În imaginea de mai sus se pot vedea agențiile SEO, care nu sunt capabile să-și promoveze organic propriile servicii. Aceste agenții apelează la reclame plătite pentru a atrage clienți. Este destul de clar care poate fi calitatea serviciilor oferite!

Optimizare SEO on-page (partea tehnică a unui website)

Vom lua ca exemplu cele trei website-uri de mai sus care își fac reclamă plătită și vom analiza de ce nu apar în rezultatele organice. O agentie SEO, cu personal specializat în servicii SEO, ar trebui să aibă un website foarte bine optimizat din punct de vedere tehnic.

Acest lucru se poate testa cu un tool gratuit oferit de Google – PageSpeed Insights. Dacă rezultatele PageSpeed Insights, sunt slabe, agenția SEO, nu are personal capabil să optimizeze website-ul dvs. Ei apelează la reclame plătite și atrag clienți care nu știu să aleagă o agentie SEO.

AGENTIE SEO DWF.RO

DWF.ro

OPTIMIZARE SLABĂ

AGENTIE SEO IAGENCY.RO

IAGENCY-RO

OPTIMIZARE FOARTE SLABĂ

PROJECTMEDIA.RO

PROJECTMEDIA.RO

DEZASTRU!

PageSpeed Insights, ne oferă o oportunitate de a testa orice model de website și ne dă soluții despre cum ar trebui să rezolvăm eventualele probleme tehnice ale website-ului nostru.

Nu poți oferi servicii de optimizare SEO, cu un astfel de website (exemplele de mai sus) și să pretinzi că ai „experți” în servicii SEO. Este chiar jenant ca o agentie SEO, să aibă un astfel de website.

Trebuie să reținem că rezultatele organice depind de motorul de căutare Google. Dacă nu respectăm cerințele acestui motor de căutare de care depinde traficul organic al website-ului nostru, nu vom putea vinde produsele sau serviciile oferite de compania noastră.

Strategii de optimizare SEO

Este foarte important să luăm în considerare metodele și tacticile utilizate de o agentie SEO. Înainte de a angaja o agenție, trebuie să ne asigurăm că aceasta folosește tactici etice și conforme cu regulile impuse de motoarele de căutare.

Evitați agențiile care promit rezultate rapide și folosesc tactici de spam sau de manipulare a algoritmilor de căutare.

Căutați o o agentie SEO, care se concentrează pe crearea de conținut de calitate, pe optimizarea SEO on-page și pe construirea de legături relevante.

Comunicare și transparență

Un alt aspect important de luat în considerare este comunicarea și transparența agenției SEO. O agenție de încredere va fi transparentă în ceea ce privește strategiile și tactica utilizată și va furniza rapoarte periodice.

Trebuie să ne asigurăm că agenția este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi suport în orice moment.

Există agenții SEO, care la final de lună vin cu niște statistici „de te doare capul”. Un PDF, „cât China”, în care prezintă servicii tehnice mincinoase sau de neînțeles. Scriu „verzi și uscate”, prezintă ce au lucrat pe 7 pagini!

Costurile și bugetul alocat

În plus, costurile și bugetul alocat pentru serviciile SEO trebuie să fie luate în considerare ca prim plan. Este important să ai o discuție clară cu agenția în ceea ce privește costurile și să vă asigurați că acestea se încadrează în bugetul dvs.

De asemenea, asigurați-vă că înțelegeți exact ce servicii sunt incluse în preț și dacă există costuri suplimentare pentru servicii adiționale.

În concluzie, alegerea unei agenții SEO potrivite pentru afacerea dvs. poate fi o decizie crucială. Asigurați-vă că înțelegeți nevoile și obiectivele afacerii dvs., că verificați experiența agenției, website-ul lor.

Obligatoriu trebuie să știm că tactica utilizată este etică și conformă cu regulile impuse de motoarele de căutare, că aveți o comunicare adecvată și că investiția se încadrează în bugetul dvs.

Prin urmarea acestor sfaturi, veți putea alege o agentie SEO de încredere care să vă ajute în atingerea obiectivelor afacerii dvs.

Agentie SEO: Informații utile

Pentru evitarea problemelor nedorite care pot apărea în colaborarea cu o agentie SEO, venim în sprijinul dvs. cu următoarele informații despre cum ar trebui să fie optimizat un website și care sunt cele mai importante servicii aplicate de o agentie SEO.

Testele cu PageSpeed Insights

PageSpeed Insights, ne oferă patru rezultate tehnice. Cum ar trebui să arate rezultatele website-ului nostru:

  • Performanță: minim 70-80
  • Accesibilitate: obligatoriu 100%
  • Cele mai bune practici: obligatoriu 100%
  • SEO: obligatoriu 100%
PageSpeed Insights UXSEO

Backlink-uri și Advertoriale

Strategia de bază în serviciile de promovare este acumularea de link-uri de pe website-uri cu autoritate, pe expresiile sau cuvintele cheie promovate.

Cele mai importante backlink-uri sunt din paginile de start ale unor website-uri din aceeași nișă și din advertoriale publicate pe website-uri cu autoritate.

Majoritatea agențiilor SEO, din România, sau mai bine spus peste 90% nu au un portofoliu propriu de website-uri. Aceste agenții SEO, cumpără backlink-uri sau advertoriale de pe alte website-uri și le revând clienților.

Este OK și așa! Noi avem colaborare cu foarte multe agenții SEO. Deținem un portofoliu propriu cu peste 120 de website-uri. Putem promova orice gen de website și indiferent de vechime.

Cum ar trebui să fie backlink-urile acumulate?

În primul rând ar trebui să știm că o strategie de promovare perfectă este combinarea backlink-urile din pagini de start de pe website-uri din aceeași nișă și advertoriale.

Backlink-urile pot veni și de pe website-uri specializate în Marketing, SEO, website-uri de știri sau forum-uri dar în nici un caz nu vom accepta dacă vindem papuci, un link de pe un website care vinde legume de exemplu!

Website-urile specializate în Marketing, SEO sau Advertoriale, pot avea link-uri externe către orice model de website, indiferent de nișă.

Trust Flow: Extrem de important!

Acest indicator esențial joacă un rol semnificativ în evaluarea calității unui website și în stabilirea autorității acestuia pe internet.

Trust Flow reprezintă o măsură a calității și a încrederii pe care o transmite un website și aici ne referim direct la backlink-urile primite. Trust Flow este dezvoltat de Majestic SEO și se concentrează pe legăturile de încredere și relevante către un website.

Un Trust Flow cu un procent mai mare indică faptul că un website este asociat cu un conținut de calitate și este considerat încrezător în mediul online.

Trust Flow este un aspect esențial în strategiile SEO moderne. Înțelegerea și gestionarea acestui indicator pot aduce beneficii semnificative website-ului dvs., crescând vizibilitatea și autoritatea numelui de domeniu.

Link-uri și advertoriale cu un Trust Flow mic

Peste 99%, din website-urile care vând advertoriale au un Trust Flow, de ieșire foarte mic. Aici ne referim la advertorialele cumpărate de pe A1.ro, Protv.ro, etc.

Aceste website-uri au foarte multe link-uri de ieșire și foarte puține link-uri de intrare (backlink-uri). Este perfect natural ca un backlink primit de pe astfel de website-uri să aibă un Trust Flow zero.

Obligatoriu va trebui să discutăm cu agenția SEO, care se ocupă de promovarea website-ului nostru și să nu acceptăm backlink-uri cu un Trust Flow sub 10-12. Aceste backlink-uri pot fi nocive.

În cazul în care avem backlink-uri foarte bune cu un TrustFlow mare, putem avea și backlink-uri slabe dar nu foarte multe. De exemplu dacă avem un backlink cu Trust Flow 60, putem avea 15-20 de backlink-uri și mai slabe.

Dorel Tănase, este specializat în servicii de optimizare SEO, promovare pentru motoarele de căutare și servere Linux.

Cu o experiență de peste 17 ani în acest domeniu de activitate, Dorel Tănase, este capabil să optimizeze orice model de website.

Înapoi sus
Căutare