skip to Main Content

Link Building

Link Building, un serviciu special oferit de UXSEO. Dacă doriți să vă îmbunătățiți vizibilitatea în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, compania noastră vă oferă un serviciu special de Link Building.

Creșterea vizibilității online depinde foarte mult de backlink-urile primite și de autoritatea acestora.

Avem o echipă de specialiști în domeniul SEO și un portofoliu de peste 130 de website-uri ale companiei. Cu ajutorul nostru vă puteți atinge obiectivele dvs. de marketing online.

De ce sunt importante serviciile de Link Building?

Un serviciu de Link Building, este un aspect esențial al optimizării pentru motoarele de căutare (SEO). Acest serviciu are la bază obținerea de legături (backlink-uri) de la alte website-uri cu autoritate sau vechime, către website-ul dvs.

Aceste backlink-uri pot aduce trafic direct și de asemenea, cresc autoritatea numelui de domeniu.

Backlink-urile primite către un anumit website pot fi direct din paginile de start ale altor website-uri sau din advertoriale. Este extrem de important ca backlink-urile primite să aibă Trust Flow mare.

Care sunt serviciile de Link Building, principale?

1. Colaborarea cu influenceri din industrie pentru a obține backlink-uri către website-ul în cauză. Aceștia pot crea articole sau videoclipuri relevante despre produsele sau serviciile oferite de website și pot include link-uri către acesta în conținutul lor.

2. Participarea activă în comunități online relevante, cum ar fi forumuri sau grupuri de discuții, și oferirea de sfaturi și soluții utile pentru problemele utilizatorilor.

Astfel, se pot câștiga backlink-uri naturale către website-ul prin menționări și recomandări din partea altor utilizatori.

3. Crearea și distribuirea de conținut de calitate pe blogul website-ului, care să ofere informații valoroase și interesante pentru cititori.

Astfel de articole pot fi distribuite și promovate pe diferite platforme și canale de social media, ceea ce poate atrage atenția altor website-uri și potențiali colaboratori, generând backlink-uri către website. Puteți citi un articol interesant despre ce este SEO.

Participarea la evenimente

4. Participarea la evenimente și conferințe din industrie, precum speaker sau sponsor, și menționarea website-ului în prezentări sau materiale de promovare asociate evenimentului. Astfel, se poate câștiga expunere și recunoaștere în comunitatea de specialitate, generând backlink-uri către website.

5. Colaborarea cu parteneri sau furnizori din industrie pentru a obține backlink-uri prin intermediul parteneriatelor și recomandărilor reciproce. Aceștia pot include link-uri către website în resursele lor online sau în comunicările către clienți, oferind astfel backlink-uri de încredere.

6. Realizarea de studii de caz sau cercetări relevante în domeniu și promovarea rezultatelor obținute către alte website-uri și publicații din industrie.

Aceasta poate atrage atenția și interesul acestora, determinându-i să includă link-uri către website-ul în cauză în articolele sau materialele lor.

Profile pe Social Media

7. Construirea și menținerea unui profil solid de social media, prin promovarea conținutului website-ului și interacțiunea activă cu utilizatorii și alte website-uri sau influenceri relevanți.

Aceasta poate genera backlink-uri către website prin distribuirea și partajarea conținutului de calitate.

8. Utilizarea în mod strategic a instrumentelor și platformelor de monitorizare și analiză a backlink-urilor, pentru a identifica website-urile cu Trust Flow mare și a aborda direct acești proprietari pentru a solicita backlink-uri către website-ul în cauză.

Proiecte și colaborări

9. Participarea în proiecte de colaborare sau schimb de conținut cu alte website-uri relevante din industrie, în care să se includă link-uri către website-ul în cauză. Aceasta poate oferi backlink-uri de încredere și poate genera trafic nou către website.

10. Implementarea unei strategii de relații publice online, prin promovarea și distribuția de comunicate de presă relevante și interesante pentru publicul țintă.

Aceasta poate atrage atenția și interesul publicațiilor și website-urilor din industrie, generând backlink-uri către website.

Link Building, un serviciu strategic

La UXSEO, avem o abordare strategică pentru backlink-uri, care implică:

 • Înțelegerea obiectivelor dvs. și a publicului țintă. Aici ne referim la cuvintele cheie pentru care doriți promovare.
 • Analizarea concurenței și identificarea oportunităților de promovare. Testăm concurența și backlink-urile primite.
 • Crearea unei strategii personalizate de Link Building. În funcție de domeniul dvs. de activitate vom trimite backlink-uri relevante.

Monitorizare și statistică

 • Urmarirea performanței campaniei sau a campaniilor de Link Building.
 • Furnizarea de rapoarte regulate pentru a vă ține la curent cu progresul serviciilor oferite

La UXSEO, oferim mai multe pachete de servicii adaptate nevoilor dvs. dar este indicat să achiziționați un pachet SEO, care să cuprindă un serviciu de Link Building și un serviciu de Advertoriale SEO.

Iată câteva pachete de bază pentru serviciile de Link Building:

1. Link Building pachet START

 • În acest pachet vom trimite 20 de backlink-uri de calitate către website-ul dvs.
 • Facem o analiză specială a concurenței
 • Monitorizarea și raportarea performanței

2. Link Building pachet PRO

 • În acest pachet vom trimite 50 de backlink-uri de calitate către website-ul dvs.
 • Creăm o analiză detaliată a concurenței și a cuvintelor cheie
 • Monitorizare și raportare regulată.

3. Link Building pachet PREMIUM

 • La pachetul respectiv vom trimite 100 de backlink-uri de calitate către website-ul dvs.
 • Analiză specială a concurenței, cuvintelor cheie și a performanței generale.
 • Monitorizare și raportare detaliată.

Contactați-ne pentru oferte personalizate

În mediul online, fiecare afacere este unică, iar nevoile dvs. pentru serviciile de Link Building pot varia.

Contactați echipa noastră de specialiști în domeniul SEO pentru a discuta despre necesitățile dvs. specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.

Știm foarte bină că una dintre cele mai eficiente strategii de acumulare backlink-uri este să creați conținut de calitate pe website-ul dvs.

Acest conținut ar trebui să fie informativ, relevant și util pentru publicul dvs.

De aceste servicii se ocupă specialiștii noștri – crearea de conținut relevant, optimizarea conținutului și strategii de link-uri interne.

Pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați astăzi.

 • Telefon: 0754 308 781
 • E-mail: hello@uxseo.ro
 • Adresa: Piața Iuliu Maniu, Nr. 16,  Alba Iulia

UXSEO este aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați prezența online și să vă atingeți obiectivele de marketing. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. pentru a vă ajuta să creșteți și să vă consolidați afacerea online.

Important de reținut!

Compania noastră nu vinde backlink-uri către website-uri pentru adulți sau jocuri de noroc. Este important să menținem o abordare etică și să evităm practicile de Link Building necinstite sau spam.

Construirea unor backlink-uri de calitate necesită timp și efort, dar poate aduce beneficii semnificative pe termen lung pentru clasamentul website-ului dvs. în motoarele de căutare.

Înapoi sus
Căutare