skip to Main Content

Marketing Digital

Marketing Digital, un serviciu care ar trebui să fie aplicat la orice model de website indiferent de domeniul în care activează. UX SEO, are o echipă de specialiști în Marketing Digital, care vă pot ajuta de la dezvoltarea unui website și până la promovarea serviciilor sau produselor oferite.

Atingerea obiectivelor digitale poate fi o provocare pentru orice companie care oferă servicii în mediul online. Personal, cu peste 16 ani de experiență în acest domeniu, am trecut prin multe schimbări și îmbunătățiri ale algoritmilor motoarelor de căutare.

Dacă sunteți în căutarea unei agenții de marketing digital cu experiență, cu siguranță ați ajuns la locul potrivit dar haideți să vedem ce este Marketing-ul Digital!

Marketing Digital – Informații

Marketing-ul digital implică utilizarea unui set de diverse instrumente de promovare cu scopul principal de a ajunge la publicul țintă. Atingerea obiectivelor de Marketing, se poate face cu ajutorul unor persoane specializate și cu experiență. Iată câteva dintre componentele cheie ale marketing-ului digital:

Pagini Web (website-uri)

Un website optimizat și bine conceput este prima impresie pe care oamenii o au despre o afacere. Marketing-ul digital începe cu o prezență online solidă, care să ofere informații relevante și să faciliteze conversiile.

După crearea unui website și optimizarea acestuia, urmează partea de SEO, care este procesul de optimizare a conținutului și a structurii unui website pentru a obține un clasament mai bun în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Marketing de conținut

Crearea și distribuirea de conținut relevant, precum advertoriale, articole pe blog, infografice sau videoclipuri, pot atrage publicul țintă pentru a consolida autoritatea în domeniu.

În marketing-ul de conținut putem discuta despre:

 • Email Marketing: campanii de email marketing pentru a prezenta și comunica cu clienții sau potențialii clienți. Aici se pot trimite oferte, actualizări ale produselor sau serviciilor și/sau oferte de preț.
 • Rețele sociale: promovarea și interacțiunea cu publicul vizat pe platforme precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.

Toate aceste servicii sunt oferite de compania noastră și au ca scop principal creșterea traficului organic și a vânzărilor. Avantajul nostru este că deținem un portofoliu mare de website-uri din diverse domenii de activitate.

Analize și monitorizare

Utilizăm instrumente profesionale de analiză pentru pentru a urmări performanța campaniilor de marketing digital și pentru a face modificări acolo unde este cazul.

Serviciile de Marketing Digital, oferite de compania noastră are avantaje semnificative, precum accesul la publicul local sau național.

Rezultatele serviciilor aplicate de compania noastră se pot vedea chiar și după câteva zile de la startarea serviciilor. Ne interesează să aveți rezultate notabile și costuri mai mici la serviciile de promovare.

În comparație cu metodele tradiționale de publicitate, strategiile folosite de compania noastră sunt extrem de eficiente. Datorită personalizării și optimizării mesajelor pentru publicul țintă, traficul organic va avea o creștere semnificativă.

Servicii speciale de Marketing Digital

În peste 16 ani de activitate în mediul online, am acumulat o experiență solidă în domeniul marketing-ului digital. Actualmente suntem una dintre cele mai respectate agenții din industrie.

Avem o echipă de specialiști SEO, website designeri, persoane care se ocupă de conținut pentru publicitate online și specialiști în servere Linux. Suntem pregătiți să vă ajutăm în dezvoltarea unei prezențe online solide.

Ce servicii vă oferim!

În primul rând punem accent pe partea tehnică a unui website și aici ne referim la accelerarea încărcării website-ului în browser. De asemenea, suntem specializați în eliminarea erorilor de cod și validarea unui website la testele cu PageSpeed Insights. Iată câteva din serviciile oferite de compania noastră:

 1. Web Design – creare website
 2. SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare)
 3. Cercetare și analiză a cuvintelor cheie și expresiilor pentru promovare
 4. Optimizarea conținutului – pagini, categorii, produse, etc.
 5. Servicii speciale de Link Building
 6. Advertoriale și conținut optimizat
 7. Rapoarte lunare

Din punctul nostru de vedere și din experiența acumulată în peste 16 ani de activitate, partea tehnică a unui website este extrem de importantă. Optimizarea SEO on-page a unui website este piatra de temelie a oricărei strategii de marketing digital.

Contactați-ne astăzi!

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să aveți succes în mediul online. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre strategiile dvs. de marketing digital. Suntem gata să colaborăm și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele dorite.

Ca subiect de încheiere, trebuie să știm că marketing-ul digital cunoscut și sub denumirea de marketing online, reprezintă un ansamblu de strategii și tactici de promovare a produselor, serviciilor sau brand-urilor, folosind canale digitale și platforme online.

Acest domeniu s-a dezvoltat rapid odată cu creșterea utilizării internetului și a tehnologiilor digitale din ultimii ani.

 • Administrator: Dorel Tănase
 • Telefon: 0754 308 781
 • Email personal: info[at]doreltanase.com
 • Email office: hello[at]uxseo.ro
 • Companii: Romania SEO, SEO Services Plus, GO SEO Marketing

Înapoi sus
Căutare