skip to Main Content

Optimizare SEO CS-CART

Optimizare SEO CS-CART, un plus de performanță pentru magazinul dvs. online, dezvoltat pe platforma CS-CART. Dacă aveți un magazin online construit pe platforma CS-CART, atunci știți cât de importantă este optimizarea pentru motoarele de căutare!

Serviciile noastre de optimizare SEO, pot atrage trafic de calitate și vă ajută în creșterea vânzărilor. Suntem specialiști în optimizarea SEO pentru platforma CS-CART și gata să vă ajutăm prin aplicarea serviciilor noastre speciale pentru această platformă.

De ce este important serviciul de optimizare SEO CS-CART?

Indiferent de platforma folosită, optimizarea SEO este esențială pentru succesul unui magazin online. Atunci când potențialii dvs. clienți caută produse sau servicii pe motoarele de căutare, doriți ca magazinul dvs. să apară printre primele rezultate.

Iată de ce serviciul de optimizare SEO CS-CART este important:

  • Creșterea vizibilității – cu ajutorul serviciilor noastre de optimizare magazinul dvs. online poate fi mai vizibil în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Acest lucru duce la un trafic organic mai mare și creșterea vânzărilor.
  • Creșterea autorității – un magazin online bine optimizat inspiră încredere și autoritate. Aceasta poate ajuta la conversii mai mari. Putem aplica servicii de link building care să crească autoritatea website-ului dvs.
  • Rata de conversie îmbunătățită – cu o experiență de utilizare îmbunătățită și cu informații mai ușor accesibile, rata de conversie poate crește semnificativ.

Cum vă pot ajuta specialiștii noștri?

Avem experiență în servicii de optimizarea SEO pentru platforma CS-CART și suntem gata să vă oferim servicii personalizate, care să propulseze website-ul dvs. în topul rezultatelor organice.

Știm foarte bine că platforma CS-CART, este o platformă destul de greoaie și necesită o atenție mult mai mare în comparație cu alte platforme. În general, dezvoltatorii de website-uri nu au experiență în domeniul SEO și folosesc diverse platforme care se optimizează destul de greu.

Care sunt cele mai bune platforme pentru dezvoltarea unui magazin online?

În peste 16 ani de activitate am instalat, configurat și testat toate platformele pe care se poate dezvolta un magazin online. Există mai multe platforme excelente pentru dezvoltarea unui magazin online, iar alegerea depinde de nevoile și preferințele dvs.

Iată câteva dintre cele mai bune platforme pentru dezvoltarea unui magazin online, pe care utilizatorii le recomandă:
  1. Woocommerce pentru WordPress – Este o platformă de comerț electronic open-source care se integrează perfect cu WordPress.
  2. Magento – O platformă mai puțin populară la noi în țară dar care se folosește de exemplu foarte mult în UK. Magento este o platformă destul de greoaie și necesită investiții foarte mari însă, oferă o experiență prietenoasă pentru utilizatori.
  3. Prestashop – O platformă open-source, ușor de utilizat, potrivită pentru magazinele online de diferite dimensiuni. Prestashop oferă multe funcții și module pentru a vă personaliza magazinul dar de asemenea, destul de greoaie.
  4. Opencart – Este o altă platformă open-source, care este ușor de instalat și de utilizat. Este potrivită pentru magazine online de dimensiuni mici și mijlocii, cu o gamă variată de module disponibile.
  5. Ecwid: Este o soluție de comerț electronic care poate fi integrată cu ușurință în website-urile existente, precum WordPress, Wix sau Joomla. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge funcționalități de comerț electronic la website-ul lor actual. Această platformă necesită o investiție destul de mare.
  6. CS-CART – după cum vedeți, această platformă este pe ultimul loc datorită posibilităților destul de slabe la partea de configurare și optimizare.

 

Audit SEO pentru CS-CART

Putem face o evaluare pentru website-ul dvs. dezvoltat pe platforma CS-CART, din punct de vedere tehnic pentru a identifica punctele slabe și pentru a dezvolta o strategie de optimizare.

Este destul de greu să rezolvăm toate problemele dar datorită experienței personalului nostru vom finaliza cu succes acest serviciu. Un audit SEO, poate dura până la 3 zile dar veți avea absolut toate testele și modul în care se pot rezolva eventualele probleme.

De asemenea, putem optimiza conținutul website-ului dvs., structura și meta-descrierile pentru a se potrivi celor mai bune practici SEO. În funcție de domeniul dvs. de activitate, construim legături de calitate (backlink-uri) pentru a consolida autoritatea website-ului dvs. CS-CART.

Monitorizare și rapoarte

Urmărim performanța website-ului dvs. și vă oferim rapoarte periodice pentru a vă ține la curent cu evoluția website-ului. Contactați-ne pentru un serviciu de  optimizarea SEO CS-CART.

Dacă sunteți pregătit să aduceți magazinul dvs. CS-CART în topul rezultatelor organice și există buget de investiții, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. online și să obțineți succesul pe piața digitală competitivă.

Înapoi sus
Căutare