skip to Main Content

Optimizare SEO Magento

Optimizare SEO Magento, un serviciu aplicat magazinelor online dezvoltate pe platforma Magento. UXSEO, vă oferă servicii speciale de optimizare pentru magazinul dvs. online dezvoltat pe Magento.

Dacă utilizați Magento pentru magazinul dvs. online, atunci știți că este una dintre cele mai puternice soluții de comerț electronic disponibile. Cu toate acestea, pentru a atinge o performanță maximă, sunt necesare servicii speciale de optimizare SEO.

Ce este Magento și avantajele acestui CMS

Magento este o platformă specială pentru dezvoltarea magazinelor online, scrisă în limbaj PHP. Codul sursă Magento este distribuit sub licența Open Software License. Magento a fost cumpărat de Adobe Inc, în luna mai 2018.

La ora actuală sunt peste 165.000 de magazine online, dezvoltate pe această platformă. Codul platformei a fost descărcat de peste 2,7 milioane de ori, iar în 2022 s-au vândut bunuri în valoare de 225 de miliarde de dolari prin sisteme bazate pe Magento.

Platforma Magento a început oficial dezvoltarea pe la începutul anului 2007. CMS-ul a fost dezvoltat inițial de Varien Inc., o companie privată din SUA cu sediul în Culver City, California, cu ajutorul voluntarilor și a contribuitorilor de software open-source.

Prima oară am instalat și configurat Magento în anul 2009, undeva pe la sfârșitul lunii Septembrie. Magento este o platformă foarte robustă iar pentru o configurare corectă este nevoie de experiență.

Audit SEO Magento

Pentru optimizarea platformei Magento, sunt necesare cunoștințe avansate. În primul rând, ar trebui să efectuați un audit SEO pentru a identifica problemele tehnice și de conținut care împiedică website-ul să apară în primele poziții ale rezultatelor organice.

Magento, are destule probleme tehnice, cum ar fi conținutul duplicat, etichetele canonice incorecte și lipsa funcționalității de blogging. Un magazin online dezvoltat pe această platformă și bine optimizat, are mai multe șanse să apară în primele poziții ale rezultatelor organice.

 1. Analizăm cu atenție website-ul dvs. pentru a identifica punctele slabe și oportunitățile de îmbunătățire
 2. Evaluăm structura website-ului, conținutul, performanța tehnică și altele
 3. Optimizăm paginile produselor și categoriilor pentru cuvintele cheie relevante
 4. Creăm conținut de calitate care să atragă și să rețină atenția utilizatorilor
 5. Aplicăm servicii speciale de Link Building și Advertoriale SEO

Partea tehnică a platformei Magento

Se știe că această platformă necesită servere speciale și resurse destul de mari pentru o performanță cât mai bună. Dezvoltatorul recomandă folosirea serverelor Magento însă, prețurile sunt foarte mari în comparație cu alte companii de hosting.

Platforma Magento este folosită foarte mult în UK. La noi în țară sunt foarte puține magazine online dezvoltate pe această platformă. Iată câteva informații utile despre această platformă:

Magento Open Source

 • Licență: gratuit
 • Hosting: 100-500 de Dolari/an
 • SEO: 10,000–40,000 Dolari/an

Magento Commerce

 • Licență: 22,000–125,000 Dolari/an
 • Hosting: 500–6,500 Dolari/an
 • SEO: 10,000–40,000 Dolari/an

Magento Commerce Cloud

 • Licență: $40,000–190,000 Dolari/an
 • Hosting: gratuit
 • SEO: 10,000–40,000 Dolari/an

Cam astea sunt prețurile care ar trebui suportate dacă ne gândim să avem un magazin online dezvoltat pe Magento. Este adevărat, versiunea gratuită poate vinde produsele noastre dar în comparație cu alte platforme avantajele sunt mult mai mici.

Optimizare SEO Magento

În primul rând cunoaștem platforma încă de la lansare. Am avut multe nopți în care adormeam cu capul pe tastatură dar la final aveam satisfacția unui proiect bine dezvoltat. Fiecare magazin online dezvoltat pe Magento este unic, iar necesitățile dvs. de optimizare SEO pot varia.

Contactați echipa noastră de specialiști Magento pentru a discuta despre obiectivele dvs. specifice și pentru a primi o soluție personalizată. Pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre de optimizare SEO Magento sau pentru a solicita o evaluare a website-ului dvs., vă rugăm să ne contactați.

 • Telefon: 0754 308 781
 • E-mail: hello[at]uxseo.ro
 • Adresă: Piața Iuliu Maniu, Nr. 16, Alba Iulia

Dacă doriți să aveți succes în mediul online, noi suntem aici! Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și să vă ajutăm să atingeți și chiar să depășiți obiectivele dvs. de marketing online.

Înapoi sus
Căutare