skip to Main Content

Optimizare SEO On-Page

Optimizare SEO on-page, un subiect foarte căutat în mediul online. Asigurați-vă că website-ul dvs. funcționează foarte bine la partea tehnică.

Compania noastră oferă servicii speciale de optimizare SEO on-page, pentru accelerarea website-ului în browser.

Optimizarea SEO on-page este o parte esențială a strategiei SEO pentru website-ul dvs. Acest serviciu se referă la optimizarea tehnică a unui website, la elementele acestuia și la conținut.

Pentru a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și pentru a oferi o experiență de utilizare mai bună vizitatorilor, aveți nevoie de aceste servicii

Cu o experiență de peste 16 ani în servicii de optimizare SEO, suntem capabili să rezolvăm orice problemă tehnică indiferent de platforma folosită.

Optimizare SEO On-Page

Acest serviciu implică mai multe aspecte tehnice, inclusiv:

Viteza de încărcare a paginilor – viteza de încărcare a paginilor este esențială pentru o experiență de utilizare bună și de asemenea pentru SEO.

Cu ajutorul testelor precum PageSpeed Insights, evaluăm performanța paginilor dvs. și identificăm zonele care necesită îmbunătățiri.

În mod normal, un website testat cu PageSpeed Insights, de la Google, ar trebui să îndeplinească următoarele condiții:

Performanță – minim 60-70

Performanța este influențată foarte mult de starea serverului de hosting și de resursele alocate pachetului dvs. De asemenea, performanța este influențată și de fișierele CSS, fișierele JS, imagini, etc.

Accesibilitate – obligatoriu 100%

Accesibilitatea în cadrul testelor cu PageSpeed Insights, se referă la măsura în care o pagină web este ușor de accesat și utilizat de către toți utilizatorii, indiferent de eventualele lor limitări sau nevoi speciale.

În contextul PageSpeed Insights, accesibilitatea se referă la faptul că pagina web trebuie să fie construită și optimizată astfel încât să fie accesibilă și utilă pentru toți utilizatorii. De asemenea, pentru cei cu deficiențe de vedere, mobilitate redusă sau alte dificultăți în utilizarea internetului.

Testele cu PageSpeed Insights includ evaluarea accesibilității în cadrul măsurilor de performanță și încurajează dezvoltatorii web să ia în considerare următoarele aspecte legate de accesibilitate:

  1. Contrastul culorilor: Textul și elementele grafice ar trebui să aibă un contrast adecvat pentru a fi ușor de citit pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru cei cu deficiențe de vedere sau dificultăți de percepere a culorilor.
  2. Utilizarea tastaturii: Toate elementele interactive ale paginii web ar trebui să poată fi accesate și utilizate cu tastatura, fără a depinde de mouse sau alte dispozitive de navigare.
  3. Navigare coerentă și simplă: Meniurile și linkurile ar trebui să fie bine structurate și ușor de urmărit, pentru ca utilizatorii să poată naviga eficient pe pagină.

Cele mai bune practici și SEO

Exact ca și în cazul accesibilității, cele mai bune practici și secțiunea SEO, trebuie obligatoriu să fie 100%.

Există foarte multe companii care oferă servicii de optimizare SEO on-page și care au website-ul de prezentare foarte slab optimizat.

Datorită experienței acumulate în peste 16 ani de activitate în acest domeniu, putem optimiza orice model de website.

În general, dezvoltatorii de website-uri nu pun accent pe optimizarea SEO on-page, motiv pentru care foarte multe website-uri au probleme la partea de promovare.

Titlurile și meta-descrierile

Titlurile și meta-descrierile trebuie să fie bine optimizate pentru a atrage atenția vizitatorilor și pentru a include cuvinte cheie relevante.

Acestea sunt primele elemente pe care le văd în rezultatele organice și pot influența numărul de clicuri.

Titlurile și meta-descrierile trebuie să conțină un text relevant și să aibă legătură cu textul de prezentare al paginii sau produsului.

De asemenea, ne vom ocupa în cazul în care veți colabora cu compania noastră, de etichetele de antent H1, H2 și H3, pentru o optimizare cât mai bună.

Aceste etichete sunt importante pentru orice pagină, articol sau produs, deoarece ajută la organizarea și clasificarea conținutului pe o pagină web.

Optimizarea imaginilor

Imaginile ar trebui să fie optimizate pentru viteză și să includă texte alternative (alt text) pentru a fi accesibile și pentru a ajuta la clasarea imaginilor în căutările Google.

De aproape doi ani folosim doar imagini cu extensia .webp, care sunt citite acum de toate browserele.

În concluzie, serviciile de optimizare SEO on-page, oferite de compania noastră chiar sunt reale.

Puteți testa website-ul nostru de prezentare sau alte website-uri din portofoliul nostru și veți vedea diferența față de alte companii cu profil SEO.

Scriam mai sus că optimizarea SEO on-page este o componentă esențială a strategiei SEO și poate avea un impact semnificativ asupra clasamentului în motoarele de căutare și chiar asupra experienței utilizatorilor.

Dacă doriți să vă asigurați că website-ul dvs. rulează la potențialul maxim, contactați-ne și ne vom ocupa de creșterea performanței website-ului dvs.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea online și să obțineți succesul dorit.

Înapoi sus
Căutare