skip to Main Content

Optimizare SEO Prestashop

Optimizare SEO PrestaShop, o platformă specială pentru dezvoltarea magazinelor online. În anul 2019, am creat un articol interesant despre această platformă. PrestaShop avea peste 300 de mii de instalări la nivel mondial.

Ca și platformă de e-Commerce, Prestashop se afla pe locul șase la nivel de utilizare și performanță. La ora actuală a fost depășită de majoritatea platformelor dar este o platformă destul de utilizată.

Optimizare SEO PrestaShop

Ieșiți în fața competiției cu magazinul dvs. online dezvoltat pe PrestaShop, cu ajutorul serviciilor noastre de optimizare create special pentru această platformă.

Datorită experienței acumulate în decursul anilor, suntem capabili să optimizăm un magazin online PrestaShop, din toate puncete de vedere.

Este adevărat, Prestashop are destule probleme și majoritatea sunt asemănătoare cu cele de la Magento, o altă platformă pentru dezvoltarea magazinelor online.

Serviciile de optimizare SEO PrestaShop, nu sunt ușor de aplicat. Optimizarea unei astfel de platforme poate dura și două săptămâni dar la final veți avea un website foarte bine optimizat.

Avantajele serviciilor de optimizare

Spuneam într-o altă prezentare că optimizarea SEO este cheia succesului pentru orice magazin online. Iată de ce ar trebui să acordați atenție optimizării SEO pentru PrestaShop:

Creșterea traficului organic – un magazin online bine optimizat SEO poate fi mai vizibil în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Utilizatorii vor achiziționa mai multe servicii sau produse de pe website-ul dvs.

Aplicarea unui serviciu de optimizarea SEO Prestashop,  nu înseamnă doar atragerea traficului, ci și acumularea de trafic relevant. Astfel, veți atrage vizitatori interesați de produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Creșterea autorității

Un magazin online bine optimizat inspiră încredere și autoritate în mediul online. Aceasta poate ajuta la conversii mai mari. Colaborarea cu compania noastră va fi foarte benefică pentru dvs.

În serviciile de optimizare SEO, vom aplica o strategie de Link Building și advertoriale create în peste 120 de website-uri ale companiei noastre.

Cu o experiență de utilizare îmbunătățită, un serviciu de Link Building și cu informații mai ușor accesibile, rata de conversie poate crește semnificativ.

Urmărim performanța website-ului dvs. și vă oferim rapoarte periodice pentru a vă ține la curent cu evoluția website-ului dvs. Dacă sunteți pregătit să aduceți magazinul dvs. PrestaShop, în topul rezultatelor organice, nu ezitați să ne contactați.

Înapoi sus
Căutare