skip to Main Content

Securitate WordPress

Securitate WordPress, oferim soluții complete de securitate WordPress pe https://uxseo.ro, protejându-vă platforma cu strategii avansate de protecție.

Datorită atacurilor cibernetice din ultimul an, securitatea unui website este de o importanță vitală, mai ales pentru platformele dezvoltate pe WordPress. La UXSEO, înțelegem complexitățile securității WordPress și oferim soluții personalizate pentru a proteja prezența dumneavoastră digitală.

Prin intermediul serviciului nostru de securitate WordPress, explorăm diverse aspecte ale securizării website-ului dvs., asigurându-vă că rămâne în siguranță în fața amenințărilor zilnice.

Securitate WordPress: Un plus de siguranță

În ultimele 6 luni, atacurile cibernetice au crescut foarte mult. WordPress, fiind cel mai popular sistem de gestionare a conținutului, atrage nu numai o bază de utilizatori vastă, dar și atenția nedorită a infractorilor cibernetici.

Până la crearea acestei pagini, mai exact la data de 03 Decembrie 2023, am rezolvat peste 40 de website-uri atacate în numai 2 luni. Importanța securizării website-ului dvs. WordPress nu poate fi subestimată, deoarece o încălcare a securității poate duce la pierderea datelor, deteriorarea reputației și pierderi financiare.

Vulnerabilități comune în securitatea WordPress

Descoperind capcanele tipice de securitate WordPress, această secțiune explorează vulnerabilitățile comune, cum ar fi plugin-urile învechite, parolele slabe și amenințările de injecție SQL, oferind perspective despre cum aceste slăbiciuni pot fi exploatate de atacatori.

Există foarte multe teme și plugin-uri vulnerabile dar și servere care nu sunt securizate. Majoritatea companiilor de hosting oferă administrare cu cPanel/WHM. Foarte multe servere au fost atacate și datele au fost șterse sau modificate.

Securitate personalizată

Abordarea noastră la UXSEO începe cu un audit amănunțit al website-ului dumneavoastră WordPress. Evaluăm meticulos fiecare aspect al website-ului pentru a identifica potențialele lacune de securitate, de la plugin-uri și teme până la rolurile utilizatorilor și configurațiile bazei de date.

După audit, implementăm măsuri robuste de securitate adaptate nevoilor specifice ale site-ului dumneavoastră. Aceasta include instalarea plugin-urilor de securitate, configurarea firewall-urilor și stabilirea proceselor de autentificare sigure.

Oferim strategii avansate de protecție împotriva atacurilor cibernetice

Securizăm website-ul dvs. WordPress cu unelte și strategii de securitate pentru a combate atacurile prin forță brută. Paginile de autentificare în sistem vor fi protejate împotriva încercărilor repetate și neautorizate.

Adăugăm coduri speciale de securitate în fișierul .htaccess și implementăm coduri pentru „Security Headers”, care resping atacurile persoanelor rău intenționate. În foarte multe cazuri am întâlnit crearea unor fișiere nocive în folderul public_html, pe server sau diverse fișiere modificate.

Aceste atacuri sunt finalizate doar slabei securizări a platformei WordPress.

Injecțiile SQL și XSS

Echipa noastră se concentrează pe protejarea website-ului dvs. la atacuri de tip SQL injection și Cross-Site Scripting (XSS), folosind strategii precum validarea intrărilor și codificarea ieșirilor.

Atacatorii pot crea utilizatori noi, pot schimba parole și chiar pot crea adrese de email neautorizate. Specialiștii noștri vă pot ajuta să evitați aceste atacuri prin implementarea unui serviciu special de securitate WordPress.

Mentenanță și actualizări de securitate

Un serviciu de mentenanță pentru website-ul dvs. este necesar din mai multe motive:

 • Actualizări pentru teme
 • Actualizări pentru plugin-uri
 • Securitate la nivel de utilizator
 • Securitate la nivel de server
 • Update-uri la nivel de server, inclusiv versiuni stabile de PHP

Prin achiziționarea serviciului nostru de securitate WordPress, veți fi sigur că website-ul dvs. WordPress este mereu actualizat cu cele mai recente patch-uri și actualizări de securitate, un pas crucial în menținerea unui mediu sigur.

Alte servicii conexe de securitate WordPress

Personalul nostru specializat în securitate WordPress, va monitoriza website-ul dvs. non-stop, identificând și atenuând rapid orice activități suspecte. De asemenea vom aplica:

 • Soluții personalizate de Backup
 • Backup-uri automate și regulate
 • Stocare sigură a Backup-urilor
 • Îmbunătățirea accesului și autentificării utilizatorilor
 • Politici stricte pentru parole
 • Autentificare în doi factori
 • Educație și pregătire pentru o securitate îmbunătățită
 • Instruirea și conștientizarea personalului companiei dvs.

Credem în puterea cunoștințelor personalului dvs. Modulele noastre de instruire acoperă cele mai bune practici în securitate WordPress, ajutând personalul dvs. să recunoască și să prevină amenințările de securitate.

Gestionarea vulnerabilităților plugin-urilor instalate

Suntem specializați în identificarea și atenuarea vulnerabilităților asociate cu plugin-urile WordPress, asigurându-ne că acestea nu devin o poartă de acces pentru atacatori.

Serviciile noastre se extind și la securizarea temelor WordPress, asigurându-ne că acestea nu sunt doar estetic plăcute, dar și lipsite de breșe de securitate.

Pentru website-urile WordPress care rulează WooCommerce, oferim soluții de securitate specializate care protejează datele sensibile ale clienților și informațiile tranzacțiilor.

Răspuns la urgențe și recuperarea datelor

În cazul unei breșe de securitate, echipa noastră va răspunde rapid minimizând daunele și restabilind operațiunile normale cât mai rapid posibil. După un incident de securitate, efectuăm o analiză amănunțită pentru a identifica cauza breșei și întărim securitatea site-ului dumneavoastră pentru a preveni evenimente viitoare.

Pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați astăzi.

 • Telefon: 0754 308 781
 • E-mail: hello@uxseo.ro
 • Adresa: Piața Iuliu Maniu, Nr. 16,  Alba Iulia

Înapoi sus
Căutare