skip to Main Content

Servicii SEO

Servicii SEO, oferite de compania noastră din Alba Iulia, pentru website-uri de prezentare sau magazine online. Serviciile SEO, pot fi aplicate pentru orice model de website, indiferent de domeniul în care activează.

În zilele noastre, promovarea unui website lansat recent este destul de complicată. Cu atât de multe companii concurente care își promovează produsele și serviciile pe internet, este esențial să te asiguri că vei ocupa poziții fruntașe în rezultatele organice.

Servicii SEO: optimizare și performanță

Putem spune că 90%, din website-urile noi care nu au un website optimizat, nu au cum să atragă trafic organic. Problema cea mai gravă pleacă de la dezvoltatorii de website-uri și voi explica în detaliu care sunt motivele.

 1. 90%, din website-urile create la noi în țară sunt pe platforma WordPress. Un lucru excelent dar tot 90% sunt slab optimizate
 2. Se folosesc teme cu erori multiple care nu se pot optimiza
 3. Se folosesc plugin-uri foarte slabe și aici mă refer în special la plugin-urile pentru partea de design – Elementor de exemplu. Extrem de slab!
 4. Codul sursă este nociv din cauza instalării eronate

WordPress, este o platformă excelentă dar dacă dezvoltatorul unui website nu are experiență în servicii de optimizare SEO, șansele de promovare sunt foarte mici.

Ce vând companiile SEO?

De asemenea, peste 90% din companiile SEO, folosesc WordPress. Serviciile de prezentare sunt optimizare SEO, Link Building, promovare Web, etc. Dacă din curiozitate testați unul din website-urile care prezintă servicii SEO, veți avea un șoc!

Peste 90% din companiile care vând servicii SEO, sunt foarte slab optimizate. De ce se întâmplă acest lucru? Foarte simplu – nu au experiență și se bazează doar pe adfvertoriale și backlink-uri cumpărate de la alte companii.

Cum își fac promovare companiile SEO?

Majoritatea folosesc Google ADS și chiar este jenant să vinzi astfel de servicii când la bază ai prezentare pentru servicii SEO, optimizare SEO sau chiar servicii de Link Building.

Persoanele care doresc o poziționare în rezultatele organice ajung la astfel de companii SEO și investiția făcută se pierde în câteva luni. România este plină de „experți SEO”, cu website-uri extrem de slab optimizate.

Cum să aleg o companie SEO?

În primul rând testați website-ul lor de prezentare. Dacă la testele cu PageSpeed Insights, nu au o optimizare excelentă, renunțați. Căutați altă companie. Cum poate o companie care prezintă servicii SEO cu un website extrem de slab, să aplice aceste servicii website-ului dvs.?

În primul rând ne bazăm pe motorul de căutare Google. Acest motor de căutare ne dă posibilități multiple de testare a unui website și ne indică cum să rezolvăm erorile de configurare.

Dacă website-ul nostru nu respectă cerințele Google, promovarea va fi greoaie și investiția în SEO va fi pe termen lung. Grav este că uneori va fi fără rezultate. Un articol interesant despre ce este SEO.

Ce servicii SEO, oferă UXSEO.ro?

Serviciul principal pe care ne bazăm și suntem specializați este serviciul de optimizare SEO. Un serviciu de optimizare SEO, se referă în primul rând la partea tehnică a unui website, la performanța acestuia.

Pe lângă serviciile de optimizare SEO, oferim câteva servicii SEO speciale cum ar fi:

 1. Servicii de Link Building – deținem peste 120 de website-uri din diverse domenii de activitate
 2. Optimizare SEO Magento – platformă specială pentru magazine online
 3. Optimizare SEO WordPress – o platformă pe care se poate dezvolta orice model de website
 4. Marketing Digital – secțiunea din care face parte și SEO
 5. Optimizare SEO on-page – partea tehnică a unui website
 6. Securitate WordPress – un serviciu extrem de important
 7. Optimizare SEO CS-CART – platformă pentru magazine online
 8. Optimizare SEO Prestashop – platformă pentru magazine online

Unul dintre principalele avantaje pentru servicii SEO este creșterea vizibilității unei afaceri în mediul online. Atunci când cineva caută un produs sau un serviciu pe Google, sau pe alte motoare de căutare, este important ca website-ul dvs. să apară în primele rezultate organice.

Dacă aceste servicii SEO, sunt aplicate corect ți respectăm cerințele motorului de căutare Google, rezultatele vor fi pe măsură. Cu ajutorul serviciilor de optimizare SEO, poți îmbunătăți traficul organic.

Ce ar trebui să ofere o companie SEO?

Este foarte important să clarificați ce servicii oferă agenția de optimizare SEO. Asigurați-vă că aceasta include:

 • Optimizare SEO on-page – la testele cu PageSpeed Insights, scorul să fie foarte bun
 • Optimizare SEO off-page
 • Analiză și cercetare a cuvintelor cheie
 • Crearea de conținut relevant și de calitate
 • Servicii de Link Building – testați dacă au un portofoliu propriu de website-uri, altfel le vor cumpăra și vi le vor revinde

De asemenea, verificați dacă oferă și servicii de monitorizare și rapoarte lunare a rezultatelor obținute. Un alt aspect important de luat în considerare este comunicarea și colaborarea cu agenția care oferă servicii SEO.

Asigurați-vă că aveți o comunicare deschisă și transparentă cu echipa lor și că vă pot oferi actualizări regulate cu privire la progresul campaniei dvs. de optimizare SEO.

De asemenea, asigurați-vă că puteți colabora eficient cu echipa lor și că vă pot oferi sfaturi și recomandări personalizate pentru afacerea dvs.

Ce costuri sunt pentru SEO?

Este important să luați în considerare și costurile implicate în colaborarea cu o agenție specializată în servicii SEO. Comparați diferitele oferte disponibile și asigurați-vă că înțelegeți exact ce include fiecare pachet.

Nu alegeți întotdeauna cea mai ieftină opțiune, deoarece calitatea serviciilor poate suferi. În schimb, alegeți o agenție care oferă un echilibru între calitate și preț.

În concluzie, alegerea unei agenții SEO de încredere este esențială pentru succesul afacerii dvs. online. Cercetați și comparați diferitele opțiuni disponibile, verificați experiența și reputația lor, clarificați serviciile oferite și asigurați-vă că puteți comunica și colabora eficient cu echipa lor.

Nu uitați să luați în considerare și costurile implicate și să alegeți o agenție care oferă servicii SEO de calitate la un preț rezonabil.

Înapoi sus
Căutare